Ontdek het programma van De Zomer is van Mechelen
Mechelen Winter
  • Shoppen

Shoppen tijdens de Feestdagen

De handelaars nodigen je uit in hun prachtig versierde winkels waar feestelijke collecties de rekken sieren. Hier in Mechelen is het ideale cadeau voor jou binnen handbereik, of je nu op zoek bent naar trendy gadgets, kleding, schoenen, handtassen, parfum, stijlvolle interieuraccessoires, heerlijke lekkernijen of verrukkelijke delicatessen. Het aanbod is rijk en gevarieerd.

Koopzondagen en wintersolden

Voor extra gemak zijn de winkels in december ook op zondag geopend. Vanaf dinsdag 2 januari beginnen de wintersolden, dus op zondag 7 januari zullen de winkels eveneens hun deuren openen.

Praktisch:

Op zondag 3, 10, 17 december en 7 januari zijn de winkels open van 13u tot 18u en op 24 december van 10u tot 16u.

Eenvoudig naar Mechelen

Reis je met de auto? Maak dan gebruik van de gratis Shopping Shuttle tijdens het weekend! Parkeren is gratis bij P&R Nekker en Mechelen Zuid. Van daaruit brengt de Shopping Shuttle je comfortabel naar het stadscentrum en weer terug. Als alternatief kun je je auto parkeren bij Parking Keerdok (op koopzondagen is parkeren gratis!) en de gratis pendelboot nemen tot aan de Haverwerf.

Vanaf 1 december kun je op zaterdagen en koopzondagen voor slechts 2 euro heen en terug reizen op alle rechtstreekse buslijnen van en naar Mechelen. Koop het Shopping Biljet via www.delijn.be/ShoppingMechelen, de app, of stuur ‘MECHELENSHOPPING’ naar 4884.

Mis deze feestelijke belevenis in Mechelen niet! Meer informatie vind je op www.shoppeninmechelen.be.

Tijdens de wintermaanden straalt Mechelen met schitterende eindejaarsverlichting, sfeermuziek door de straten en een bruisende kalender vol leuke evenementen.