Geef een stukje Mechelen cadeau


Op zoek naar een origineel cadeau voor je vrienden of familie dit eindejaar? Dit jaar kan jij een stukje Mechelen onder de kerstboom leggen! 

 

Mechelenbon

De Mechelenbon is te besteden bij kledingzaken, horeca, cultuur,... in Mechelen. De gelukkige ontvanger kan dus zelf kiezen waar hij of zij de bon zal besteden. 

Deze bon is verkrijgbaar bij Visit & UiT in Mechelen. Liever online bestellen? Dat kan! Je kiest het gewenste bedrag en print de bon zelf af, mailt hem door of laat hem in cadeauverpakking leveren bij je thuis.

De moeilijkste keuze zal zijn bij welke van de meer dan 200 deelnemende Mechelse handels- en horecazaken je de bon wil spenderen. 

Je herkent de deelnemende handelaars ook aan de rode Mechelenbon-sticker in hun zaak.

 

puzzels en boeken

Geeft de Sint-Romboutstoren cadeau

De trots van Mechelen schittert dit jaar op drie verschillende puzzels. Waag je aan de puzzel met 1000 stukjes of laat je (klein)kinderen zelf ontdekken hoe mooi onze toren is. Geen puzzelfan? De Mechelse legende is nog steeds te koop in de vorm van een prachtig prentenboek.

Koop je exemplaar bij de lokale boekhandels in Mechelen. Bestel je liever online? Er zijn wekelijkse ophaalmomenten in het Cultuurcentrum Mechelen. 

Mechelen Houdt Je Warm 2020 was een hartverwarmende editie met Mechelse acties én warme wensen!

We zien je graag terug tijdens de winter van 2021 voor een nieuwe editie!