Ontdek het programma van De Zomer is van Mechelen
  • 12 augustus

Magriet Hermans

Afgelopen maanden maakten Maanrock al een aantal artiesten bekend, zoals Bart Peeters, Pommelien Thijs en Black Box Revelation. Het programma op het Groot Podium is volledig en het belooft weer een schitterend weekend te worden met onder andere #LikeMe, Niels Destadsbader en Admiral Freebee.

Op vrijdag maakt Admiral Freebee het lijstje compleet. De band van Tom Van Laere brak twintig jaar geleden door met onder andere ‘Einstein Brain’. Met zijn laatste nieuwe plaat ‘The Gardener’ (2021) presenteert Admiral Freebee een gloednieuwe sound waarin breed uitwaaierende toetsenpartijen, diepe bassen en spannende vocalen de boventoon voeren. 

Wie vorig jaar op Maanrock was, kon Meltheads al aan het werk zien. De vier talentvolle gasten uit Antwerpen bestormen op zaterdag opnieuw het Groot Podium met een bom van energie. Ze grepen net naast het goud op De Nieuwe Lichting en Humo Rock Rally 2022, maar dat houdt hen niet tegen om verder de wereld te veroveren.

Naar jaarlijkse traditie is zondag de ultieme dag om met gans het gezin naar Maanrock te komen. Het festival start in de namiddag met Radio Rommy. Na groot succes is de bende van #LikeMe weer van de partij met een wervelende show boordevol dans en muziek voor jong en oud. Les Truttes zag samen met Maanrock het levenslicht in 1996 en begon als een eenmalige grap. Ruim 25 jaar later is deze coverband een gevestigde waarde met elk optreden een theatraal totaalspektakel. Niels Destadsbader staat na 5 jaar voor de tweede keer op Maanrock en brengt en heleboel nieuwe hits mee. Afsluiter van het weekend is Radio Botanique. Als de vermoeidheid van drie dagen lang feest al in je benen zit, doen zij het je wel vergeten!

Maanrock begint op vrijdag en zaterdag om 18u30 en gaat door tot 02u00. Zondag start Maanrock om 14u30 en sluit het weekend af om middernacht.