Ga thuis op restaurant en bestel takeaway bij je favoriete Mechelse zaak!


De horeca is misschien gesloten, maar dat betekent niet dat je je favoriete restaurant of bar moet missen. Heel wat Mechelse bars & resto's gingen creatief aan de slag om hun heerlijke drankjes, lekkere snacks en verrukkelijke maaltijden aan te bieden voor takeaway of levering aan huis. Deze fijne initiatieven laten je genieten van een avondje uit bij de Mechelse horeca, maar dan in je eigen gezellige huis.

restaurant, Mechelen

Gezellig lang tafelen met fijn gezelschap, een druilerige namiddag in een koffiehuis met een goed boek, verkleumde vingers rond een beker Glühwein of chocomelk op de kerstmarkt,...

In de donkere dagen van het jaar maken wij als Belgen onze status van bourgondiërs helemaal waar.

De coronapandemie kleurt deze donkere dagen bijna zwart voor de lokale horeca. Maar wij kunnenals Mechelaar ons beste 'buikje' voor zetten en hen een lichtpuntje bieden. Zodat we ook in de zomer nog kunnen genieten van een heerlijk terrasje bij onze favoriete zaakjes.

stad Mechelen, dijlepad

Dus maak het thuis extra gezellig, ga op date night in je eigen huis met je lievelingsgerecht van je favoriete restaurant. Hou een luilekkere filmmarathon met een pizza van de lokale Italiaan. Ga voor een ontbijt op bed met een mand vol lekkers. Of houdt een digitaal aperitief met je vrienden met een tapasschoteltje en een lekkere fles wijn van de wijnwinkel om de hoek.

Deel een foto of video van jouw maaltijd en verspreid extra veel #2800love! Vergeet @shoppeninmechelen en @mechelenhoudtjewarm zeker niet te taggen.

Mechelen Houdt Je Warm 2020 was een hartverwarmende editie met Mechelse acties én warme wensen!

We zien je graag terug tijdens de winter van 2021 voor een nieuwe editie!