Met veel liefde voor lokaal


Je hoort wel eens: 'als er een deur sluit, gaat er een venster voor je open'. Dus nu de Mechelse handelszaken hun deuren tijdelijk moeten sluiten, is het aan de Mechelaars om onze internetvensters te openen. En de digitale deur plat te lopen bij je favoriete winkels.

Laat de grote webwinkels even voor wat ze zijn en kies voor lokaal! Zo investeer je mee in je toekomstige shoppingtripjes in Mechelen. Samen zorgen we ervoor dat onze favoriete en diverse handelszaakjes nog steeds de deuren kunnen openen voor ons. Ook wanneer we eindelijke die internetvensters kunnen sluiten.

cadeau

“Mechelen heeft veel kleine, zelfstandige zaken en startende ondernemers. Dat geeft de stad een uniek karakter.”

We bundelden hier alvast de webshops van je favoriete lokale handelszaken. Wist je dat veel van hen afhaalmomenten in hun winkel organiseren. Als je in Mechelen woont kan je vaak zelfs genieten van gratis levering aan huis.  

Zit jouw favoriete winkel er niet tussen? Niet getreurd! Neem even contact op met de mensen achter de zaak en vertel hen wat je graag wil kopen. Ze zullen je met veel plezier verder helpen.

En denk eraan, bij elke bestelling die je plaats als je lokaal webshopt, doet een Mechelse handelaar een klein dansje!

Als dat niet genoeg redenen zijn om lokaal te shoppen, dan weten wij het ook niet meer.

Cadeau

Heb jij een online aankoop gedaan bij jouw favoriete winkel? Deel een foto of video van jouw pakketje en verspreid wat extra #2800love! Vergeet @shoppeninmechelen en @mechelenhoudtjewarm zeker niet te taggen.

Mechelen Houdt Je Warm 2020 was een hartverwarmende editie met Mechelse acties én warme wensen!

We zien je graag terug tijdens de winter van 2021 voor een nieuwe editie!