Geef een stukje Mechelen cadeau! 


Beschikt je favoriete winkel niet over een webshop? Of weet je niet precies wat te kopen voor je familie of vrienden dit eindejaar, maar wil je wel de Mechelse handel en horeca steunen? Koop dan een Mechelenbon! Zo geef je een stukje Mechelen cadeau!

Mechelen heeft sinds een aantal jaar haar eigen geschenkbon: de Mechelenbon. Schenkers van deze bon geven als het ware een portie Mechelen cadeau.

Deze bon valt te besteden bij kledingzaken, horeca, cultuur,...

Leg jij dit jaar een Mechelenbon onder de kerstboom? 
De Mechelenbon is verkrijgbaar bij Visit & UiT in Mechelen. Liever online bestellen? Dat kan! Je kiest het gewenste bedrag en print de bon zelf af, mailt hem door of laat hem in cadeauverpakking leveren bij je thuis.

En dan het leukste van allemaal... hoe gebruik je de Mechelenbon?

De bon blijft één jaar geldig na aankoopdatum. Tijd genoeg om jezelf te verwennen met een lekker etentje, drankje, nieuw boek of leuk paar schoenen.

Je moet je bon ook niet in één keer opgebruiken. Dat kan in verschillende keren en bij verschillende handelaars, tot het volledige bedrag op is, of tot de vervaldatum.

Simpel? Inderdaad!
De moeilijkste keuze zal zijn bij welke van de meer dan 200 deelnemende Mechelse handels- en horecazaken je de bon wil spenderen. 

Je herkent de deelnemende handelaars ook aan de rode Mechelenbon-sticker in hun zaak.

Zei iemand daar ‘het perfecte cadeau’? Ja, dat denken wij ook van de Mechelenbon!

 

Wil je deelnemen als handelaar? Hier vind je alles over het aansluitingsproces.

 

Mechelen Houdt Je Warm 2020 was een hartverwarmende editie met Mechelse acties én warme wensen!

We zien je graag terug tijdens de winter van 2021 voor een nieuwe editie!