Geef een geschenk

Eindejaar: da’s cadeautjes geven en krijgen. Maar er zijn ook kinderen die nooit cadeautjes krijgen. Foundation Mechelen en Stad Mechelen slaan de handen in elkaar om ervoor te zorgen dat elk Mechels kind dit jaar een cadeautje krijgt.


Elk kind krijgt graag nieuw speelgoed. Een geschenk dat hij/zij zelf kan kiezen, iets om zelf uit te pakken, iets waar nog nooit iemand anders mee speelde. Via verschillende organisaties verzamelden we de wensen van kinderen uit kwetsbare gezinnen. De cadeautjes waar zij van dromen, gaan wij hen geven. En ook jij kan helpen.

Hier kan je een cadeautje kopen voor een kind dat zelden een cadeautje krijgt. Een klein gebaar met een heel grote impact. Tot en met 31 december kan je een geschenk kopen.

Ben je een organisatie of particulier die graag een grotere gift wil doen? Neem dan contact op met toegankelijkheid@mechelen.be.


Snelheid en nabijheid zijn in Mechelen de twee sleutelwoorden in de aanpak van kinderarmoede. Foundation Mechelen en Stad Mechelen willen met deze actie een tastbaar probleem op een snelle manier aanpakken. Het geld gaat integraal naar de aankoop van het speelgoed. Beide organisaties kunnen geen fiscale attesten uitgeven voor giften.

Mechelen Houdt Je Warm 2020 was een hartverwarmende editie met Mechelse acties én warme wensen!

We zien je graag terug tijdens de winter van 2021 voor een nieuwe editie!